neděle 2. prosince 2018

Adventní kalendář

Už před časem (tatínek by řekl když byl čert malým klukem, ale tak dlouho to samosebou není, jen takových 28 let určitě) jsem ušila pro děti první adventní kalendář - mašinku s vagónky. Už ho nemám. Zdědil ho syn pro jeho děti. Ale mám jiné. 
Loni jsem se rozhodla, že žádný věšet nebudu (nejmladší  dceři bylo 19 a byla do 14. prosince na soustředění v Salt Lake City). Skončilo to tak, že jsem ho ještě toho 14. hledala v komoře.
Takže letos to bylo jasné ( i tak se dcera několikrát NENÁPADNĚ ptala, jestli jsem si všimla, že už bude prosinec. Protože jsem se až v komoře rozhodla, na který mám zrovna náladu, měla jsem koupené i větší mlsky - ty zůstaly v misce (loni jsem jim - dceři a miláčkovi -  dala zdravé tyčinky a dost mi to zkritizovali).



No a toto jsou další dva. Ten s Mikulášem nemá očíslované "sáčky", ale  zase jsou větší - můžou se tam dát větší mlsky nebo pro víc dětí. Já jsem dávala pro 3+1 ( 3 děti a manžel). A ten s kočkami je takový decentní, uspořádaný. Kupovala jsem panel a jen ho ušila. Ty první tři - vláček, stromek (má pro děti sestra) a Mikuláš jsou originály 😉.

2 komentáře:

  1. Jitko, to je tedy pěkná sbírka kalendáříků. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je, musim se podivat, jestli nemam nekde fotky tech dvou darovanych. J.

      Vymazat