neděle 8. března 2020

Ráda dělám několik věcí současně

Znáte to, vařit, prát umývat nádobí...Dnes se mi podařilo zároveň  vytírat a šít
Bohužel mi "odešla" žárovka u stroje a je tak nepřístupná, že ji sama nevyměním. Naposledy jsem měla stroj v servisu měsíc. Tak nás (mě a můj stroj) čekají šicí prázdniny. Ale zase budu mít čas na jiná hobby, například umýt okna po zimě
Ale to hlavní jsem včera a dnes dopoledne stihla.
Vnučka Klárka bude mít příští týden dva roky. Dostane ptáčkovou deku, kterou jsem šila už dávno jako společné šití s AnnaBell a dalšími ženami a která čekala na příležitost k dokončení. Navíc jsem ušila ještě polštářek s kočkou.

Chvíli jsem byla na zahradě, nasadit macešky do truhlíků. Chtěla jsem i něco vyplet, ale zem je hodně mokrá. Nicméně jsem objevila kvetoucí dřín a první rozkvétající tulipán.

Tak už tady asi bude opravdu jaro - a já jdu dělat něco "užitečného" - daňové přiznání. 

3 komentáře:

  1. Jitko, Ty toho tedy stíháš. Deka s polštářkem pro vnučku se Ti povedla. Jak ten čas letí, když jsme začaly šít s Aničkou. Kočka na polštářku je miloučká.
    Na zahradě už máš jaro. Zasela jsem do truhlíků semínka kytiček, co mám od Tebe.Posílám pozdrav. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využila jsem toho, že jsem sama doma,takže jsem nevařila, nepekla, to je potom znát. Ať Ti ty kytky pěkně rostou. J.

      Vymazat
  2. No daně! Taky mne čekají... naštěstí ode dneška nemusím už chodit i na odpoledne do práce, tak na to bude čas. Protože alternativa ráno i navečer se rýsovala na celý březen a mezi jednotlivými směnami jen tři hoďky přestávka, což je tak akorát na to abych uklidila dům po mojí i mužově nepřítomnosti,což s nemocným psem znamená vytírání a úklid bobků, větrání, mytí nádobí a na chvilku si sednou s kávou a ulevit bolavým zádům a nohám...takže jsem měla hrůzu z toho, kdy to udělám, protože víkendy patří zbylým nesplněným domácím pracím nebo hlídání vnučky... a to nemluvím o práci na zahradě kde mne čeká podrcení větví ze skácené třešně a dokopání muže k tomu, aby alespoň nařezal na metry ty silné větve.

    OdpovědětVymazat