neděle 28. června 2020

Nedělní hrátky

- odpoledne na terase. Zkoušela jsem různé voničky z levandule. A nějakou jsem nastřihala na sušení.


Když jsem si stříhala levanduli, tak jsem si uvědomila, kolik rostlinek-barviček jsem nevyfotila v rámci Barevného týdne. Ale jak tak na to koukám, některé bych ani barevně nezařadila. Třeba taková čokoládová denivka... Letos mi připadne, že všechno kvete nějak dříve.
 

   



A v pátek jsem došila top UNITY (s Bonnie H). Menší velikost, klasicky 140 x 200 cm. Mám připravenou na záda hnědou deku, tak budu prošívat jen se slaboučkým vatelínem a deku přivážu. Mojí rodině se zdá, že když dám dozadu bavlněnou látku, tak je deka "studená". 
 
Ze zbytků - ústřižků jsem si ušila nějaké drobnosti : pouzdro na brýle, na mobil, na papírové kapesníčky...

4 komentáře:

  1. Mě se naopak zdá, že má všechno v růstu a květu zpoždění. Denivky mají teprve uzavřená poupata, levandule taky, tráva která je touhle dobou normálně už dvoumetrová a víc má tak metr. Echinacey jsou taky zaprdlý, prostě té vody a zimy už je asi moc, už se to spíš všechno v té přemokřené zemi dusí, jak vyleze slunko, všechny kytky hned klopí květy a vypadají jak uvadlé....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máme štěstí, prší dost, ale bez bouří, krup a lijáků, včera jsem něco plela a půda byla příjemná, teplá a vlhká. J.

      Vymazat
  2. Jitko, krásně Ti to i v těch deštivých časech kvete. Deku máš skvostnou, super barevně vyladěnou.

    OdpovědětVymazat