pondělí 28. září 2020

Mamko,

 co by Ti udělalo radost k narozeninám (...svátku, vánocům)?  Asi to znáte, ale letos jsem věděla. Na pinterestu jsem se mockrát dívala na skupinku růží šitou přes papír. Ukázala jsem to dceři a k narozeninám dostala prima dárek. Ráda bych si ušila na jaro prostírání na stůl na terasu. Teď jsem jen vzor vyzkoušela - kolegyně v práci bude mít narozeniny tak dostane taštičku. Na jedné straně je plně rozkvetlá růže, na druhé polorozkvetlá. Ještě je součástí poupě, to jsem ale nešila.




Každý rok na zahradě pěstujeme tak 25 rostlin rajčat. Letos na jaře jsem měla pocit, že vůbec nerostou, ani jsem z nich neměla radost. Zkusila jsem nové odrůdy cherry rajčátek (jahodo). A takto vypadá úroda teď.





8 komentářů:

  1. Růžičky jsou pěkné a máš i hezky proquiltováno. Rajčátek je dobrá úroda.M.

    OdpovědětVymazat
  2. No musím říct, že ty růže jsou opravdu skvostné! Rajčata také zrají až teď, a to jsem letos měla jak ty malá truhlíková, tak tyčková rybízová, pod střechou na sluníčku a byla to bída.

    OdpovědětVymazat
  3. Jituško, to je moc krásná práce, tohle já neumím, o to víc obdivuju. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
  4. No, tak já to asi neznám. Takže nějak nevím, co jsi dostala. Ale i tak to chápu. Myslím, že moje děti by taky nevěděly, co si já přeji. Takže tobě přeji vše nej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to jsem nedomyslela. Dostala jsem střih a návod na ušití těch růžiček přes papír. J.

      Vymazat
    2. A děkuju za přání...

      Vymazat
  5. Taštička je nádherná a rajčata přímo závidím. Ty moje nic moc.

    OdpovědětVymazat