čtvrtek 26. prosince 2019

Co  jsem stihla před vánocemi ?

Termoobal na čajovou konvici,z několika obrázků, které jsem viděla na internetu jsem si nakonec střih udělala - přesně na konvici, kterou máme. Druhý mám nastříhaný, konvice má trochu jiný tvar- Ale princip je stejný : otvor na "nalívací zobáček" a zavazování nad uchem.

  

 Šál pro babičku pod stromeček
 Druhý - dlouhý a huňatý šál pro dceru
 
Několik taštiček ze zbytků - tyto z Mystery En Provance. Ty z Good Fortune  jsem nestihla vyfotit a už jsem je darovala.
 Dílky na tři předcházející části nového mystery s Bonnie H. Frolic!
Stromeček jsme měli poprve přírodní - jen perníčky - pekla dcera, pomeranče a šišky - sušila jsem a lepila mašle já, háčkované ozdoby- háčkovala maminka kolegyně z práce.
 Na Štědrý den brzy ráno na nás zazářila duha.
 
Včera jsme měli velkou návštěvu - sešlo se nás po dlouhé době 20. Od skoro dvouleté vnučky Klárky po babičky - skoro 80ti leté. Bohužel z různých koutů republiky, takže jsme neposeděli dlouho, ale bylo to i tak fajn - náročné na přípravu, ale milé.
Tak přeji nám i Vám, aby naše rodiny měly stále chuť a možnost se scházet, povídat si, aby nás netrápilo zdraví a prostě
                                              PF 2020

3 komentáře:

  1. Jitko, pěkné výrobky jsi vytvořila. I pohodově prožíváte rodinné setkání.
    Do nového roku Tobě i rodince přeji vše dobré, hodně zdraví a štěstí. Tobě přeji ještě mnoho šikovných nápadů i elánu do šití. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné dárečky jsi stihla .. to já plést ani háčkovat neumím a moc bych to chtěla umět :-).
    A do dalších Vánoc jsem si dala závazek, naučit se malovat perníčky .. takový stromeček vypadá naprosto dokonale..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko s háčkováním začínám - nedoporučuje se lidem o onemocněním srdce, já jsem se teď zbavila arytmie, tak to zkouším. A perníčky pekla a malovala dcera - vlastně poprvé v životě - taky se učí. A přírodní stromeček byl její přání. Mě se zase líbí ty borovicové šišky, které jsem měla 2 roky v garáži a manžel mi je chtěl několikrát vyhodit. A s tou mašlí jsou dokonalé. J.

      Vymazat