pondělí 13. července 2020

Uživatelská příručka

k mému fotoaparátu v elektronické podobě má 210 stran 😨. Přemýšlím, že si z ní udělám "výcuc". Ale stejně, budu ho nosit ssebou, abych si v případě potřeby našla, co potřebuji? Těžko.

Dnes jsem se zdržela v práci, odjezd z domova před sedmou, návrat taky. Tak jen doplním

Téma 3: ČB                         Protože ČB znamená černobílá  




PS. Zajímavé, teď pracuji se starým bloggerem. Proč včera ne?

3 komentáře:

  1. Já zatím nový blogger tak nějak bojkotuju. Akorát si v něm čtu nové články. Ve starém mi to tvrdošíjně ukazuje jen ten první a nejde rolovat na ostatní. Ale na psaní dál používám starý protože mne štve to neustálé překlikávání na to, co je ve starém všechno pěkně pohromadě. Možná pro chytré telefony a tablety to je dobré, ale pro klasiku mě ta nová podoba štve. Já na telefonu nebo tabletu nesnáším psaní a rozhodně na nich nehodlám celoživotně blogovat. Kopretiny jsou kvítka která si o tu čb přímo říkají....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam pořád nevidím, kde bych si mohla vybrat jestli chci starou nebo novou verzi. NĚCO se mi tam prostě zobrazí. A na mobilu je právě ta nová verze hrůza kvůli vkládání fotek. A kopretiny mi pořádně vykvetly po dlouhé době, když jsem jim na podzim pohrozila, že mají poslední šanci - a přesadila jsem je víc na sluníčko. J.

      Vymazat