pondělí 4. června 2018

On Ringo Lake na sluníčku

 
Dcera se vrátila ze soustředění ze Štrbského Plesa, doprovod jí dělal límec v novém obalu. Zadní strana je z úpletu, protože jsem si nebyla jistá, jestli by celý  patchworkový límec nebyl moc pevný a nepohodlný.


A jak dát obrázky vedle sebe?
V Bloggeru
většinou je zmenším, zarovnání nechávám na středu, krásně se po přesunutí samy srovnají

1. s obrázky jde pracovat pomocí CTRL+X a CTRL+V - dají se přemístit, kam chci (do textu, vedle sebe, změnit pořadí třeba z poslední pozice na první)
2. pokud jsou obrázky za sebou a nechci je zaměnit, najedu kurzorem za obrázek, který chci jako první a DELETE si přitáhnu druhý obrázek na volné místo vedle prvního
3. najedu kurzorem těsně před druhý obrázek a BACKSPACE (šipka zpět)  přenese druhý obrázek na předcházející řádek  za první obrázek



 

1 komentář:

  1. Jituško, ty jsi zlatá, hned jsem to vyzkoušela na klubových stránkách a obrázky jsou vedle sebe. A deka je úžasná, na této fotce fakt vynikne. Máš stejný počet bločků jako já, 3x5, takže jasně vidím, že ta bordura je fakt potřeba. Už mám i vybráno, jen mít víc času. Už se nemůžu dočkat prázdnin. A polštářek na krk vypadá krásně, miluju, jak patchwork povýší běžný doplněk mezi designové skvosty. Tak ještě jednou díky za návod a ahoj.

    OdpovědětVymazat